pravda pravdúca... časť I.




Pravda pravdúca... časť I.

Akoto všetko vôbec začalo? 

Chcete vedieť pravdu, chcete zistiť, kde žijete nemyslím vaše bydlisko, ale tento svet, chcete vedieť prečo ste a v neposlednej rade kto ste?

Pokiaľ ste sa dostali do štádia, keď sa neviete pohnúť ďalej a cítite beznádej a ste dezorientovaný v tomto chaotickom svete si neviete nájsť svoje teplučké hniezdočko, kde sa cítite pohodlne a bezpečne?! Pokiaľ tieto pocity pretrvávajú po dlhšiu dobu tak ste tu na správnom mieste.

Čo je pravda?

Toto mi našiel na prvom mieste keď som dal do googlu slovné spojenie „Čo je pravda?“. Slovo pravda je najťažšia filozofická otázka nič ťažšie a dôležitejšie neexistuje.

Ako začať s hľadaním pravdy?

Musíš v prvom rade všetko čo si sa doteraz naučil zabudnúť a spraviť si čistý štít, čistý stôl. A až následne potom môžeš hľadať pravdu. Začni s tým, že si pokojne niekde sadneš a budeš len tak pozorovať ako plynie tento svet bez tvojej účasti na ňom. Pozoruj všetko v tvojom okolí s tým, že nebudeš používať tvoje staré myslenie a mozog nič s toho. Ako som písal, je dôležité mať čistý stôl, ako keby ti niekto spravil lobotómiu mozgu jednoducho zabudni na všetko čo vieš, čo ti kto povedal a čo si sa kedy naučil!
Tu niekde sa pred pár rokmi začal odvíjať môj príbeh, ktorý sa postupom času poriadne vyhrocuje a odhaľuje skutočnú podstatu tohto sveta krok za krokom. Verím, že časom naozaj zistím aspoň s menšej časti ako funguje tento svet, kde to vôbec som, kto vôbec som, prečo som tu...

Príbeh pokrivenej pravdy tohto zvláštneho až desivého miesta, kde som sa ocitol spolu s vami ostatnými, či vy so mnou začal na Slovensku. Ako by ste pomenovali miesto na ktorom je všetko dovolené, môžete zabíjať jeden druhého, môžete zabíjať zvieratá, môžete robiť čokoľvek aj tie najdesivejšie veci, ktoré vás kedy napadnú ako z amerických hororov a akčných filmov. Ja mám pre takéto miesto len jeden názov „peklo“.
Sadnite si ráne pred východom slnka tak aby ste pekne videli jeho východ, len tak seďte a pozorujte ako vychádza, pozorujte jeho skutočnú veľkosť. Pamätajte si jeho veľkosť to je to najdôležitejšie s tohto ranného pozorovania východu slnka. Potom si pozrite to isté slnko napríklad okolo 13:00 hodiny, keď to isté slnko je najvyššie a všimnite si jeho skutočnú veľkosť, a porovnajte ich navzájom ranné slnko, ktoré vychádza spoza obzoru a slnko, ktoré je na oblohe cca o 13:00 hodine. Poprípade si spravte video, alebo fotky. Porovnajte tieto dva holé fakty čiže pravdu a zistíte, že tie isté slnká majú rozdielnu veľkosť. Ako je to možné, kde Zem obieha okolo slnka, to by malo mať rovnakú veľkosť vždy za akýchkoľvek okolností či vychádza, alebo zapadá. Aj to tieto dve slová, „vychádza“ a „zapadá“ sú skutočne desivo pravdivé slnko skutočne vychádza a zapadá a nie len prechádza zo strany na stranu. Slnko v skutočnosti je žiarovka obrovských rozmerov a tak isto aj mesiac. Slnko je teplá žiarovka a mesiac je studené nočné svetlo, žiarovka. A to už ani nepíšem o hviezdach tak tie nie sú určite milióny rokov vzdialené, ale pokojne si visia pod kupolou tejto plochej zeme. To aké veľká v skutočnosti je plochá zem to je na diskusiu, no môže byť viacero možností a teórií.
Nájdite si aj články o zvláštnych gulách, ktoré padli na zem, môžu to byť hviezdy z oblohy? Záhadné gule!

Stačí keď si prečítate Zjavenie Jána tam je podrobne napísané, ako polovica hviezd pri konci sveta padne na zem a bude tma nebude slnko ani mesiac.

Západy slnka a ich tajomstvo!

Prečo by mali byť západy slnka zahalené rúškom tajomstva? Tak sa skúste každý deň pozerať na západ slnka aspoň tu pri Bratislave to funguje tak, že na 90% všetkých západov slnka je slnko pri západe zahalené mrakmi, ktoré vždy nájdete len pred tým samotným západom slnka nikde inde, všade dokola je obloha bez mráčika, len pred miestom, kde zapadá slnko sú nasáčkované mraky tak, že prekrývajú celý západ slnka. Moje podozrenie je, že slnko buď vôbec nezapadá, alebo sa slnko rozdvojuje, jedno akože zapadá a druhé pokračuje na svojej ceste ďalej. Môže mať plochá zem viacero sĺnk?

Veľkosť plochej zeme.

Veľkosť sveta, kde žijeme môže mať rôznu veľkosť od veľkosti 1500 km až 10000 km – 12000 km. Dôležité je sa nad fungovaním sveta zamýšľať a spochybňovať tento svet ako sa nám to snaží prezentovať tento systém, ktorá je založený výlučne na klamstve.

Čistenie tohto sveta.

Vedeli ste, že tento svet plocha zem nech už je v akejkoľvek podobe a v akejkoľvek veľkosti je neustále monitorovaný a čistený od všetkých škodlivín, ktoré by mohli poškodiť samotné Božie dielo, ktoré stvoril za 7 dní. Bol som svedkom, ako pravdepodobne údržbárska loď správcov tohto sveta, zamaskovaná za mrak, ktorý v priebehu čistenia menil tvar a v istej dobe bol z mraku tvar štvorca. Mrak bol tmavý, ako keby v tom mraku bolo niečo skryté. Ten mrak sa vznášal nad Slovnaftom a pohlcoval splodiny, ktoré vychádzali z komínov tejto spoločnosti.


TOP

Tlačia si nás ako vo westworlde? Čítaj a zistíš, kde môže byť PRAVDA!

Matovič a falošné video ani si nedali námahu... reptiliánskymatrix