Reptiliáni sú neschopná, slabomyselná rasa...

 




Prečo som sa rozhodol napísať tento článok?

Z dôvodu toho, že sa tu deje v mojom okolí dosť veľa čudných vecí, za ktorými stoja pravdepodobne reptiliáni či plazie bytosti, ktoré sú tak neschopné a hlúpe, že už sa nad tým len smejem aký sú sprostý. Nič nevedia robiť poriadne a vo všetkom majú bordel a handrkujú sa dokonca medzi sebou jednotlivcxami a klanmi.

Len pre tých čo nevedia čo to je za neschopnú zelenú zberbu maskujúcu sa za ľudí, tek jedná sa o primitívnu rasu plazov, ktorý sa vyvynuli pravdepodobne ako gentický odpad ako didctvo po ich slávych predkoch.

Kde môžete stretnúť reptiliána?

Určite v politike, samospráve v úrade a rôznych funkciách, sú to umelci, športovci, známe osobnosti, politológovia, kňazi, vedci a nakoniec bežný ľudia. 

Nás ľudí berú ako monkeys "opice" preto, kdekoľvek počujete niekho povedať na ľudí že sú opice či monkeys tak vedze, že ide o reptiliánsku hlúpu bytosť. Prosty pre paralmentom, keď väčšina politikov používala na demonštrujúcich slovo monkeys "opice" čítak článok...

https://www.startitup.sk/minister-nad-nazval-protestujucich-opicami-a-psychopatmi-kotleba-ho-vyzyva-na-odstupenie/

Nám ľu'dom hovoria opice a ešte sa na tom dobre bavia tie hlúpe primitívne plazy nevediac, že aj tak to dopadene ako vo filme planeta opic...

Tu na tomto blogu sa tomu venujem vo viacerých článkoch, ktoré si môžete prečítať a naštudovať je tam aj ako rozpoznať reptiliána.

Ako sa reptiliáni správajú?

No sú to drzé, arogantné, primiívne bytosti, ktoré sa musia maskovať za ľudí, lebo sú tak zbabelé, že sa boja ukázať takako ich Boh stvoril, čiže v plazej podobe. Celá politika vždy bola a je ovládaná reptiliánmi a vidíte ako tá politika funguje nijako čiže verdikt znie, že sú maximálne neschopný, arogantný, drzý, krvilačný, šialený a nebzepečný aj sami pre seba. Nemajú žiadne city a empatiu tak vedia robiť veci, ktorá väčšina ľudí by nebola schopná spraviť a to z jedného podstatného dôvodu. Ľudia majú vyské empatické cítenie a vedia donbre rozlíšiť dobro od zla čo smrdlavý reptiliáni vôbec nedokážu. 

Za všetkým zlým s poločnosti hľadaj reptiliánov a to bez srandy čiže teraz sa nám deje covid-19 je to ich dielo a cieľ tejto akcie s názvom covid-19 je zatiaľ nejasný.

Najhoršie na tom však je, že tieto bytosti nás ovládajú a manipulujú s nami vo svoje prospech a svoje ciele.

Ako sa s časti vymaniť spod ich nadvlády a arogancie a reptiliánskeho matrixu?

No v prvom rade si treba uvedomiť, že naozaj existujú a prijať to. Prrestať sledovať TV a počúvať Rozhlas a chodiť na internet a sociálne siete. Nechodiť na voľby akékoľvek nepodielať sa na politike a minimalizovať styk s úradmi. Nechodievať do kostolov na športové podujatia, kiná, divadiel. Nepodporovať pokiaľ sa dá ich zdravotný systém chemické lieky, vakcíny atď. Viac sa stretávať s ľuďmi osobne a tak zistíte, kto je kto takto cez internet to nezistíte nikdy. Všetyk sociálne siete sú pod ich kontrolou sú prelezené ich matrixom, UI a agentami, faločnými profilmi. Nie nadarmo sa tomu hovorí sociálna "SIEŤ"

Reptiliánsky matrix čo to je?

Reptiliánsky matrix je klasický matrix systém, ktorý máme pred vlastnými očami každý deň. Ráno vstaneš otvoríš oči a máš ho tam. Reptiliánsky matrix nás drží pod totálnou kontrolou, ktorú riadia reptiliánske klany, ktoré ovladajú rôzne časti sveta.







TOP

Jasný dôkaz, že reptiliáni existujú

Tríbeč ako exit s Plochej Zeme budúca expedícia