Zoznam osobnostných rysov Rh negatívnej krvnej skupiny

Zoznam osobnostných rysov Rh negatívnej krvnej skupiny


1. Uprednostňujete fakty pred názormi.

Ľudia, ktorí majú krv Rh Negative, majú tendenciu uprednostňovať fakty pred názormi, keď hovoria s ostatnými alebo uskutočňujú výskum. Vytvárajú si názory na základe faktov, ktoré majú k dispozícii, sú ochotní mať otvorenú myseľ nad svojimi rozhodnutiami, ak ožívajú nové informácie. Ľudia, ktorí sú negatívni, majú tendenciu stretávať sa s tými, ktorí považujú názory za skutočné, pretože ich cieľom je hľadať autentickú pravdu, nie vnímanú realitu.

2. Cítite sa oddelene od ostatných.

Ľudia, ktorí majú Rh negatívne povahové vlastnosti, majú často pocit, že žijú na svojom ostrove, aj keď sú obklopení ľuďmi. Keď sú s ostatnými, majú pocit, že vynikajú. Mnoho ľudí s touto krvnou skupinou má tendenciu venovať sa tvorivej kariére, ktorá hľadá fakty na podporu ľudského poznania. Nájdete veľa Rh negatívnych jedincov vo vedeckej kariére, strojárstve alebo dokonca v astronómii.

3. Bojuješ sa o nadviazanie priateľstva.

Ľudia, ktorí majú Rh negatívnu krv, často ťažko nadväzujú vzťahy. Hľadajú priateľstvá na základe svojich interakcií s ostatnými, často „testujú“, aby zistili, či je autentický rozhovor prioritou. Klamstvo o vlastnom životnom príbehu je pre ľudí s týmito osobnostnými vlastnosťami veľká odbočka. Z tohto dôvodu ľudia s touto krvnou skupinou často vyhľadávajú ďalších, ktorí majú rovnaké osobnostné vlastnosti, aby si našli priateľstvo. Väčšina hovorí, že majú 1-3 dobrých priateľov.

4. Ste najmúdrejší človek, akého poznáte.

Ľudia s negatívnou krvou Rh sú smiešne inteligentní. Ich inteligencia sa často javí ako hrubá, arogantná alebo domýšľavá voči ostatným, ktorí im nerozumejú. V porovnaní s inými osobnostnými profilmi majú negatívni jedinci Rh tendenciu mať najvyššie úrovne IQ, vynikajú v škole a dobre sa im darí v podnikaní.

5. Zažívate neobvyklé stretnutia.

Asi najunikátnejšou vecou v tejto skupine ľudí je skutočnosť, že ostatní vidia ľudí s negatívnymi osobnostnými vlastnosťami Rh ako veľmi dôveryhodných. Cítia svoju snahu mať vždy pravdu, čo znamená, že sú ochotní za niekým prísť ako s cudzincom a diskutovať o udalostiach z ich života. Niekto s týmito Rh negatívnymi vlastnosťami sa stretne s najmenej jednou osobou za deň, ktorá sa chce podeliť o osobný príbeh alebo ponúknuť osobné pozorovanie.

6. Zažívate neobvyklé udalosti.

Ľudia s negatívnymi osobnostnými vlastnosťami Rh často zažijú niečo, čo sa samo označuje za čudné alebo nevysvetliteľné. V tejto kategórii je široká škála možností. Niektorí ľudia majú živé sny, ktoré sa cítia ako alternatívna forma reality. Iní by mohli mať pocit, že ich uniesli mimozemšťania, vláda alebo niekto, koho poznali. Niektorí ľudia dokonca veria, že majú duševné vlastnosti, ktoré sa odlišujú od bežnej populácie. Aj keď niektorí môžu z týchto udalostí vytvoriť sebanaplňujúce sa proroctvá, existuje tu jedinečná schopnosť, pri ktorej možno niekedy presne predpovedať budúce udalosti.

7. Prežívate emócie druhých.

Ľudia s negatívnymi povahovými vlastnosťami Rh majú okrem celkovo vyššej inteligencie aj vysoké emočné IQ. Keď sa stretnú s inými ľuďmi, môžu vycítiť a zažiť ich emocionálny stav. Tieto osobnostné rysy dokonca umožňujú zažiť vnímané emócie, napríklad vplyv vojny, keď čítate online článok, ktorý hovorí o aktuálnom konflikte. U niektorých ľudí môže byť taká silná, že to môže spôsobiť ich fyzické ochorenie.

8. Máte vysokú úroveň intuície.

Tieto osobnostné vlastnosti tiež pomáhajú ľuďom vnímať pravdu u druhých, aj keď sa táto osoba pokúša vydávať za niečo alebo niekoho iného. Hry, ktoré zahŕňajú klamstvo, ako napríklad poker, sú pre ľudí s týmito osobnostnými vlastnosťami považované za ľahké, keď sa naučia počúvať svoju intuíciu. Pre niektorých je táto špecifická vlastnosť taká silná, že dokážu predvídať, kedy vyhrajú v lotérii, vedia, kedy udrieť pri hraní hry Blackjack, alebo predvídať nehodu počas jazdy, pretože cítia, že niečo prichádza.

9. Máte jednu veľkú fóbiu.

Ľudia, ktorí majú Rh negatívne osobnostné vlastnosti, sa zvyknú ľahko zľaknúť. Stáva sa to preto, lebo neustále prechádzajú všetkým možným scenárom, ktorý sa môže stať počas bežných každodenných udalostí. To často vedie k rozvoju jednej veľkej fóbie so strachom z výšok a so strachom z lietania. Čokoľvek, čo vyradí život z ich vlastnej osobnej kontroly, sa stane niečím, z čoho sa raz môže stať menšia alebo väčšia fóbia.

10. Bojujete s duševnými chorobami.

Nie je neobvyklé, že ľudia s negatívnymi povahovými vlastnosťami Rh často zápasia s duševnými chorobami. Depresia je v tejto skupine obyvateľstva úplne bežná. Mnoho jednotlivcov môže nájsť v rodinnej anamnéze duševné choroby, ktorá zahŕňa aspoň jednu osobu od ich priamych príbuzných, napríklad matku, otca alebo súrodenca. Nie je nič neobvyklé, že aspoň jedna osoba z ich širšej rodiny utrpela väčšie mentálne postihnutieepizóda všetkých chorôb, napríklad schizofrénia.


11. Je vám dobre v izolácii.

Niektorí ľudia radi hovoria, že ľudia mali byť spoločenskými tvormi. S Rh negatívnymi osobnostnými vlastnosťami majú ľudia tendenciu uprednostňovať izoláciu viac ako svoju spoločnosť. Väčšina ľudí s touto osobnostnou črtou si vytvorí hlboké puto s manželom, ľahšie puto s určitými priateľmi a potom opráši náhodné zoznámenie. Je im rovnako príjemné byť sami, nachádzať veci, ktoré majú robiť, ako tráviť čas s ľuďmi, ktorým najviac dôverujú. Nenájdete ľudí s týmito osobnostnými vlastnosťami, ktorí sa zúčastňujú spoločenských udalostí alebo idú na nové miesta s cieľom hľadať nové vzťahy. Veria, že vzťah sa vytvorí, ak ich k tomu budú viesť životné okolnosti.


Tieto Rh negatívne osobnostné vlastnosti sú prehľadom toho, čo niekto môže zažiť. Môže sa týkať iba jednej z týchto vlastností alebo je možné ukázať na každú z nich a povedať, že vás popisuje. Je dôležité mať na pamäti, že táto skupina znakov je jednou z najunikátnejších, ktoré sa v ľudstve nachádzajú. Či už veríte na osud, osud alebo vedecké skutočnosti, vaše názory na tento svet pomáhajú vytvárať rozmanité prostredie, z ktorého majú prospech všetci.

Článok som prevzal z originálu  a preložil cez translate pre všetkých, ktorý majú krvnný faktor Rh negativ.

ĎAKUJEM

Zdroj:

 futureofworking.com

TOP

Reptiliáni sú neschopná, slabomyselná rasa...

Jasný dôkaz, že reptiliáni existujú

Tríbeč ako exit s Plochej Zeme budúca expedícia