Covidizmus nová forma diktatúry

 COVIDIZMUS!




Čo znamená slovo covid to už vie hádam každý no nie každý vie, že pod týmto slovo vzniká nová celosvetová totalita, diktatúra, ktorá sa zaradí medzi ďalšie izmy ako fašizmus, komunizmus, a ďalšie im podobné. Myslíte si, že covid znamená že niekto chce zachrániť naše životy pred pandémoiu tak ste na omyle. COVID je nová forma diktatúry, ktorá má ambície ako prvá sa stať celosvetovou diktatúrou. Pod rúškom falošnej pandémie chrípky, ktorá mimochodom vôbec neexistuje  sa snažia isté mocenské skupiny, reptiliáni, oligarchia, mafia, náboženské sekty ako islam a kresťanstvo, judaizmus zavádzať celosvetovú diktatúru, ktorá má postupne obmedzovať vaše základná a ľudské práva, ktoré sme dostali do vienka a teraz si ich evidentne nevážime. 

Prakticky COVIDIZMUS sa zaradil medzi totality a diktatúry, ktoré sa vždy snažili o to jedno ovládnuť celý svet pod jedným IZMOM!

COVIDIZMUS sa časom zaradí medzi tie najkrvilačnejšie a najhoršie režimy a diktatúry, ktoré sme boli schopný zažiť v novodobých dejinách ľudstva. 

Fašisti sa zdravili zvihnutou pravicou pred sebou smerom hore a covidisti sa už zdravia dotknutím sa lakťou navzájom.

Symol komunizmu bol kosák, kladivo, červená hviezda súčasťou režimu boli láger, nátené práce, vraždy, popravy, väznenie nepohodlných ľudí odporcov režimu, sledovanie, mučenie obyvateľstva a v neposlednom rade satrá klasika propaganda a cenzúra, zákaz cestovania bez povolenia mimo republiku.

Symbol fašizmu bol hákový kríž, čevená farba, boli láger, nútené práce, vraždy, popravy, väznenie nepohodlných ľudí odporcov režimu, sledovanie, mučenie obyvateľstva, a klasika propaganda. a cenzúra. Tento režim totalitný to dotiahol takmer do desivej dokonalosti hromadné vyvražďovanie nepohodlných ľudí a etnických skupín obyvateľstva. Ku tomu všetkému vojenská expanzia do celého sveta. Prevažne v tom boli zapojený Nemecko, Taliansko a Japonsko ako os zla.   

Symbol covidizmu je rúško, vakcína, zmyslená pandémia chrípky, odstup dva metre, lágre už sa o nich píše nedáš sa zaočkovať pojdeš do izolácie čiže láger, vraždy už začali ľudia umierajú na zanedbanú zdravotnú starostlivosť, samovraždy, vraždy viď Generál Lučanský nie je posledný, popravy uvidíme čo prinesie čas, väzenie už sa deje väznia ľudí za nenosenie rúšak hlavného sybolu covidizmu a za porušovanie totalitných nariadení a iné, sledovanie započalo pred samotným covidom, mučenie obyvateľstav započalo nosením nezmyselných rúšok, ktoré vo svojej podstate nič neochránia naopak ľudí mučia tým, že musia dýchať to čo vydychujú. Cenzúra dennodene ju už niekoľko mesiacov zažívame na sociálnych sieťa, facebook, youtube, google atď. Čo sa týka propagandy tak to už je v plnom prúde, havné média, ktroé patria tým , ktorý tu zavádzajú covidizmus sú plné od rána do večra propagandy covidizmu. Teraz je najnovšia propaganda a dosť výrazná očkovanie proti covidu, dokonca platia osobnosti, vedcov, umelcov, športovco aby propagovali vakcináciu na covid-19. Zákaz cestovania, nútené očkovanie, nútené nosenie rúšok, zákaz stretávania, zákaz vychádzania, neustále bezdôvodné predlžovanie núdzového stavu.

Pokiaľ si myslíte, že jednou vakcínou to skončí ste na omyle budú ju od vás požadovať pravidelne, navždy a podľa mňa sa ani rúšky nezbavíte.

Totalitné režimy majú svoje praktiky, ktorých sa držia sú vždy osvedčené praktiky, ktoré sa dedia s jedného režimu do druhého.

Prvá praktika ako ovládnuť masy je vyvolať vlnu trachu čím väčší je trach tým sa ľachšie ovládajú masy ľudí. 

Druhá praktika je spríňovanie a uvoľňovanie postupne pomalšie a na dlhšie obdobie a postupné zrýchľovanie a skracovanie. Cukor a bič.

Zavrieť ľudí doma aby sa nemohli socializovať a odrezať ich od akéhokoľvek kontaktu s ostanými, respektíve to minimalizovať.

Zastrašovanie pre niečo a za niečo neustále stupňovanie útokov na ľudí.

Nedáš sa testovať či očkovať nebudeš môcť ísť do práce, nakupovať, cestovať nebudeš môcť navštevovať svoju rodinu čo vám to pripomína?!

Cieľom COVIDIZMU nie je vaše blaho a dobro a zdravie opak je cieľom COVIDIZMU, kto sa ešte nezobudil tak je čas precitnúť.

Musím sa vám zdôveriť keď som ešte jazdil s taxíkom tak mal som jedné pravidelného zákazníka ja som mu dal zákaznícke meno KOBRA kto to pozná vie prečo. Bol to zákazník pomerne čudný náročný a chlastal ako divá sviňa. Raz som ho viezol bolo to v lete roku 2019 a začal som debatu o tom, že asi príde najaká forma finančnej krízy ved uz to ohlasovali a stále nič. On mi na zo povedal, že čoskoro príde niečo desivé a horšie ako bola finančná kríza v rokoch 2008. Pýtam sa ho o čo horšia? On že niekľko sto násobne horšia asi tým myslel covid-19, ktorý tú elity plánovali už niekoľko rokov tak aby celý priebeh bol hladký. Museli zabezpečiť aby celá mašinéria správy štátu ťahala za jeden povraz a stroj covid išiel ako namastený stroj. Pokaiľ si myslíte, že covid sa tu zrazu objavil ste na omyle bol dlhodobo plánovaný a prokurátori na Slovensku to vedeli. Zdroj bol blízky ku prokuratúreSK.

Pokiaľ si myslíte, že vás nejaká politická sila, strana vyslobodí a pomôže von z tejto totoality covid-19 tak ste na veľkom omyle. V tejto mašinérií hrá každý svoju úloho a to sa týka aj iných oblastí ako štátna správa, politici, súdy, prokuratúra, armáda, polícia, lokálna politika, umelci, športovci, osobnosti, lekár, veci no proste je to obrovské spiknutioe voči mne tebe, vám...

Myslíš si, že za mňa to niekto vyrieši, že príde niekto z politikov, sudcov, policajtov, armády, prokratúry, vedcov, osobností či nejaký pedofilný kňaz musím ťa sklamať si v tom sám a jediné čo ti zostáva je zdvihnúť svoj zadok a započať protest akokoľvek formou dja svet najavo, že nespolupracuješ s totalitným režimom horším ako fašizmus v Nemecku pred ruhou svetovou vojnou a počas nej.

ZAMYSLI SA!







TOP

Reptiliáni sú neschopná, slabomyselná rasa...

Jasný dôkaz, že reptiliáni existujú

Tríbeč ako exit s Plochej Zeme budúca expedícia