Kolaps celosvetovej operácie COVID-19

 Ako to už býva aj operácia COVID-19, ktorá bola plánovaná niekoľko rokov dopredu počítam tak od roku 2015. Táto operácia bola dopredu naplánovaná a boli do nej zapojené skoro všetky vlády sveta, parlamenty, úrady a vysoký úradníci, ako súdy, prokuratúra, silové zložky, vedci, športovci a umelci. 

Plán operácie COVID-19 mi ešte teraz nie je veľmi jasný nakoľko je tak chotický a nejasný, že ak sa im vydarí tak to môe skončiť presne ako počas druhej svetovej vojny zatváranie ľudí do koncentračných táborov či eliminácia nepohodlného obyvateľstva, ktoré im nezožralo tú ich vymyslenú rozprávku o celosvetovej pandémii COVOD-19.

Čím dlhšie bude tento teror od koronafašistov trvať, tým viac ľudí sa zobudí a preberie a zsití, že COVID-19 je najväčší podvod v dejinách ľudstva.

Kto ešte neprecitol a nosí rúško na ústach možno mu môj článok otvorí oči a konečne uvidí, že pandémia neexistuje a všetko je len podvod a najväčšie porušovanie ľudských práv od druhej svetovej vojny a u nás od socialzmu. 

Operácia COVID-19 sa týmto novodobým fašistom rozpadáva pod rukami nakoľko sprísňujú opatrenia a začína sa im to dostávať spod kontroly. Myslis si, že sprísnením opatrení, porušovaním ľudských práv a slobou a ustavných zákon donútia ľudí robiť čo oni chcú. No síce niektorý to budú robiť aj keby im po chrbte tankom prešli a nič sa nezmení no väčšina obyvateľstav je už tak nasratá, že akýkoľvek nátlak vyvoláva opačný efekt. Už im zostáva v rukáve len posledná karta a to je nastoliť ešte väčší teror a to jest lágre, vakcína a čip. Ten čo sa nedá očkovať stratí akékoľvek práva a skončí v lágri a ten čo sa dá očkovať dostane čip a výhody a takzvanú ich "slobodu", ktorá a to musím skonštatovať na Slovensku a vo svete nikdy nebola. Berú nám teraz len isté výsady, ktoré otroci mali.

Ako sa postaviť na odpor jediné riešenie tohoto stavu je bojkot, celonárodný štrajk, pokojné protesty a nepodlahnúť ich tlaku čiže ovoriť prevádzky aignorovať všetky nezákonné nariadenia aj keby ich ukotvili do zákonov. 

Odpor je len otázka času všetko musí dozrieťa príde deň, keď ľudia si povedia dosť a prídu veľké bojkoty, štrajky a demonštrácie a koronafašisti súčasná vláda tu u nás aj po celom svete to vedia a preto nemajú veľa času. Príde jar ludia vybuchnú a tý čo sa podieľali na tomto fašizme budú súdený lokálne a medzinárodne a tresty za nastolovanie fašizmu, diktúry, totality, týranie ľudí, šírenie poplašných správ, mučenie ľudí, vraždenie dôchodcov domovoch sociálnych služieb, vyhrážanie sa ľuďom, zatýkanie, cenzúra na sociálnych médiach a propaganda z médií na Slovensku a po celom svete. Čiž každý bude súdený podľa svoojich činov a skutkov a toho sa desia preto ten teror sa bude stupňovaťa stupňovať. Komu to ešte nedošlo tak toto nikdy neskončí pokiaľ sa tomu postavíme ako naši dedovia za WW2, keď vzniko SNP.

Bohužiaľ z ústavy sa stal zdrap papiera trhací kalendár.


Ospravedlňujem sa za pravopisné chyby.

TOP

Reptiliáni sú neschopná, slabomyselná rasa...

Jasný dôkaz, že reptiliáni existujú

Tríbeč ako exit s Plochej Zeme budúca expedícia